Как да докажем на децата,че Дядо Коледа съществува

Неделя, 14 Декември 2014г


Коледа винаги е вълшебна.


За никого, обаче  не е тайна, че най-голяма радост и вълнение изпитват децата.Тук сме ви приготвили няколко идеи, с които да попречите на всяко колебание в съществуването на Дядо Коледа. Тайнствената поява на стареца през комина, точно когато всички спят , оставянето на подаръците, летящите елени… това е най-голямата магия на Коледа, най-вече за децата до 5 години. Затова си заслужава да я запазите най-дълго и ето как:


Ослушвайте се за шейната на Дядо Коледа, но бъдете внимателни, защото това може да превъзбуди децата точно преди лягане, но си заслужава. Може да прибегнете и до други номера. Изпратете някой възрастен пред вратата, който да подрънчи тайнствено със звънчето. Последващите реплики от рода на „Чухте ли? Май шейната на Дядо Коледа е близо! Бързо заспивайте!“, със сигурност ще свършат добра работа.


Обаждане по телефона. Е това вече си е супер изненада. Няма дете, което да не се зарадва на такова обаждане. А добрият старец просто иска да се увери, че детето наистина е слушало. За още по-голяма достоверност запишете номера като Дядо Коледа и естествено добавете снимка. Напишете писмо с желания. Сложете го на специално място, в специален коледен чорап и проверявайте всеки ден с детето, дали Дядо Коледа е минал да вземе писмото. След като вече веднъж го е взел, обаче не означава, че не може да го върне обратно, особено ако детето не слуша. И още нещо J купете на детето подаръка, който си е пожелало…


Няма по-голяма радост от щастието в детските очи!!!


Препоръчваме ви

Още актуални новини