Промоции, подаръци, отстъпки - вижте кой, къде, кога

Петък, 20 Декември 2013г

 Както всяка година отстъпките по Коледа изобилстват. И така – как и къде да пазарувате изгодно в Свищов – ето най-добрите предложения от нас.Започваме с децата, защото празниците носят най-много радост и подаръци именно за тях.


Може да спестите 10% от цената на подаръците за децата , само ако пазарувате в детски магазини Мечо Пух, Каприз и Детмаг. Не забравяйте да изрежете специалните талони за тези отстъпки само от корицата на Коледното издание на Свищов Инфо.


Вие също искате да получите безплатен подарък , защо не ! Пазарувайте на стойност 80 лв. в магазин Марико и вземете  своята безплатна бутилка марково вино. Не забравяйте да я споделите с приятели J


Няма нищо по хубаво от топлите  семейни празнични вечери пред камината. Не пропускайте топ офертитите на „Асенов“ ЕООД. И още:  празнични промоции от Търговска база „Фаво“  през месеците декември, януари и февруари грабнете своите 10% отстъпка за чувал 10 кг екобрикети и чувал 6 кг разпалки.


Насладете се на страхотните торти от сладкарница „Съни кейк“, изрежете талона от нашето специално Коледно издание и спечелете 10% отстъпка за малки торти с крем брюле, карамел и шоколад.


За Коледните и Новогодишни празници студио „Фаво интериор“  също прави супер промоции за своите клиенти. Само до  31.01 получавате 15% отстъпка от цената на интериорни врати, и 10% отстъпка за кухни и мебели по поръчка.


За всички, които обичат нощния живот в Свищов са следните оферти.


Специалните вторници в Juke Box -  Lady’s  night Party , всички коктейли, както и Martini и Baileys са на половин цена, а всяка компания над 5 човека до 00.30 получава безплатна бутилка алкохол от заведението. И отново в Juke box, всяка събота Grand Avanta Party с алкохол на половин цена.


Нощен клуб Hideout има още по атрактивна оферта за вас! Там може да поръчате вашите алкохолни  напитки с 50% намаление както в петък, така и в събота. Наздраве!


Весели празници на всички!

Препоръчваме ви

Още актуални новини