Стажантски програми от студентска организация

Понеделник, 26 Май 2014г  •  Най-голямата студентска организация в света присъстваща в 124 държави и региона, в над 2 400 университета по целия свят и активно участвайки в нея над 100 000 студента, предлага възможността да заминете на професионален и социален стаж чрез своите стажантски програми!
    Стажантските програми, които AIESEC предлага са две: 
    Global Citizen е международна програма за обмен за млади хора, имащи интерес в личностно и професионално развитие, жадни за нови открития и споделяне на собствената си култура. Тя се осъществява чрез проекти, в чиято основа е залегнало опознаване на чужди култури – изграждане на толерантно отношение между нациите, развитие на презентационни умения и увеличаване на информираността от наболели проблеми по целия свят;
    Global Talent -  зависимост от твоите квалификация и опит, имаш възможност да работиш на стаж, в чужбина за най-различни организации и компании. Повиши шансовете си за успешно кариерно развитие и развий глобално резюме. Нашата уникална стажантска програма ти позволява да придобиеш професионален опит и да преоткриеш света, докато развиеш конкурентни качества, които да ти помогнат за изграждането на един по-успешен живот.

     Разбери повече за летните стажантски програми на AIESEC още СЕГА!

За повече информация : 

Препоръчваме ви

Още актуални новини