Топ лице на Свищов Инфо - април 2012

Вторник, 03 Април 2012г

Име: Виолина Радкова

Години: 23

Зодия: Водолей

Специалност: Икономика на Индустрията в Стопанска Академия

Град: София

 

Какво мислиш за Свищов?

Ако трябва да бъда честна, изпитвам смесени чувства спрямо самия град. Обичам ежедневието ми да е натоварено и изпълнено с движение – именно за това Свищов ми е малко тесен. Но от гледна точка на образованието е перфектен като условия за студентите и затова наоливът тук е толкова голям. За мен Свищов най-вече е кътче за усамотение и отдих, като изключим ангажиментите към университета.

 

Как ти се струва нощния живот тук?

Тук, и във всеки един град нощният живот е бурен и изпълнен с приятни моменти, когато до мен са най-близките хора! Свищов не прави изключение.

 

Ти си красива  - какво е отношението ти към  мъжете?

 

Неизменна част от живота ми са, докато не стигнат момента, в който недостатъците им  започват да излизат наяве. След това изборът е изцяло мой.

 

Какви грешки допускат най-често ухажорите ти?

Поради труден характер и буен нрав съм скептично настроена към всякакъв вид свалки, особено необмислени постъпки или редовни клишета! Не съм правила таблица с графи какво трябва да правят, или да не правят тези, които се опитват да ме заинтригуват, но прекалена самоувереност, „селски“ манталитет и мили думички не ме впечатляват.

 

За какво мечтаеш?

Радвам се на щастлив живот и имам всичко, от което се нуждая! От малка обаче съм мечтател със силно развито въображение. Мечтая постоянно и по-много – изобщо не се жаля ... Но все пак наум не ми идва нищо конкретно, с което да отговоря в момента 


 


 

Препоръчваме ви

Още актуални новини