11 (де)мотивиращи мисли за работата в събота

Събота, 13 Декември 2014г
Работата в събота е една от онези несправедливости, с които просто трябва да се примирим. Тъкмо си мислиш, че не трябва да ставаш рано и чуваш алармата на часовника. Събота е! Трябва ни сън!

Така или иначе повечето от нас вече работим, не ни остава много, освен да се позабавляваме с тези забавни мисли за работата днес:

1. Да работиш в събота е като да си миеш колата, докато вали дъжд - безмислено.
2. "Обичам да работя в събота" - никога никой не го е казвал досега.
3. Мога да се преструвам, че работя и от вкъщи.
4. Заплатата ми е добра и мога да си позволя количеството алкохол, което ще ми е нужно, за да остана до края на работния ден.
5. Най-обичам, когато отработваме някой празник, само шефът да е възпрепятстван да дойде, защото му се е наложило да не става от леглото цял ден и да си почива.
6. Най-удобното време да разказваш вицове за шефа си е в работна събота, когато няма как да ги чуе чак от вилата му на брега на морето.
7. Как да преживеете събота, в която се работи: не идвайте на работа.
8. Днес сутринта почти дойдох да работя с позитивно отношение към работния процес и мотивация, докато разбрах, че не ми пука за нищо след петък.
9. Съжалявам, но няма да успея да приключа с всичко днес. Списъкът ми е пълен със задачи, които се вършат само от понеделник до петък.
10. Как да кажа на шефа си, че не искам да работя повече, обаче искам да продължи да ми плаща?

11. Ще работя здраво, за да докажа на себе си, че каквото и да правиш НЯМА смисъл да се работи в събота!


 


 Източник: curious.actualno.com

Препоръчваме ви

Още актуални новини