Иван Иванов - фермерът, който търсеше жена

Сряда, 01 Февруари 2012г

Участникът в TV реалитито „Фермер търси жена“  е Топ лицето на Свищов Инфо в месеца на любовта. Ето какво го попитахме и какво сподели той за наише читатели:

Как решихте да участвате в предаването?

Възможност като тази се удава веднъж в живота на човек, затова реших да се възползвам. Беше много забавно и приятно.

Вярвахте ли , че наистина може да откриете любовта на живота си?

Участието ми в предаването беше на принципа : Ако не стане – добре, Ако стане – още по-добре. Истината е, че то доведе до много нови социални контакти.

А какво се случи след края на предаването?

С мен се случитова, което и с останалите фермери. Нито един не остана с жената, която беше избрал. Причината за това е , че докато ние мъжете знаехме точно какво търсим и искаме, явно другата страна се е стремяла само към известност и показност. Радвам се, че с останалите участници станахме добри приятели.

Какво ви даде и с какво ви ощети извесността?

Не смятам, че съм толкова известен. Може би няма коренна промяна, освен че повече хора ми се усмихват по улиците. Негативът е , че в предаването ми изградиха образа на авторитарен и деспотичен мъж , какъвто не съм.

Красива или умна?

Жената трябва да има чар, да бъде умна и с чувство за хумор. Важно е да има правилно изградена ценностна система, да има морал, приоритети в живота и да влага разум във всичко, което прави.

А важни ли са парите за жените и до каква степен?

По-скоро не са, защото ако бяха, щях да имам жена до себе си.

Приликите и разликите между жената и виното...

Тук вече ме затруднихте. Основната прилика между жената и виното е , че и двете са трапчиви. А за разликата мога да кажа, че мъжете в по-ранна възраст мислят повече за жени, а с напредването на възрастта се обръщат все повече към виното. Но симбиоза между двете винаги трябва да има. Няма нищо по-хубаво от приятна женска компания и хубаво вино.

Максималист ли сте?

Винаги. Аз съм изключително упорит и последователен.

Каква е формулата на успеха?

Важно е да имаш късмет.

Благодарим ти за откровените отговори. Желаем ти успех в личен и професионален план.

 

Препоръчваме ви

Още актуални новини