Нов луксозен хотел-ресторант отвори врати в Свищов

Петък, 26 Септември 2014г


На тържествен коктейл, в присъствието на официални гости и много приятели отвори врати най-новият семеен хотел – ресторант „Нове“ в гр. Свищов.


Откриването започна с водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Христо. Наздравици и тостове за успешното развитие на хотела се вдигаха с отбрани вина и маркови питиета, а кетърингът и всички блюда бяха на много високо ниво.


Семейният хотел-ресторант „Нове“ се намира на ул."Тодор Хрулев" 2 , в непосредствена близост до пл. Велешана, на 5 минути от центъра на гр. Свищов. Изключителна обстановка, съчетание на модерност и дизайнерски нюх , придават както на хотела, така и на ресторанта към него, усещане за различност, класа, стил и неповторимост.

Хотел разполага с 20 луксозно обзаведени стаи, всяка от които е със собствен санитарен възел, безжичена интернет връзка, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини хладилник и климатик и прекрасен изглед към река Дунав. Хотелът разполата и с подземен паркинг.  Перфектни удобства и изискан комфорт не само за отдих, почивка и бизнес визити, но и за по-дълготраен престой.

 

 Елегантният ресторант „Нове“ разполага със 70 места. С уникалната си обстановка и невероятна кухня той би задоволил претенциите дори на най-взискателните клинти.

Добре дошли в най-новият семеен хотел-ресторант „Нове“ в Свищов, за да се почувствате наистина специални! 

Телефон рецепция: 0895 561 097, Телефон ресторант: 0896 755 041

 

   

Препоръчваме ви

Още актулани новини