За реклама

Защо да рекламирате в Svishtov Info

 

  •  
  • Интернет порталът www.svishtov-info.net  съществува вече 10 години и е доказал своята ефективност и полезност.
  • Той е най-добрият сайт в региона, с утвърдени традиции, ползващ се с изключително доверие от потребителите, които могат да открият пълна, изчерпателна и подробна информация за всичко свързано с Община Свищов, което ги интересува.
  • Svishtov-Info има над 60 000  посещения месечно, и е в топ 3 при търсене по ключова дума Свищов в Google.
  • Уникалната структура на сайта позволява изключително удобство и бързина при работа с него.
  • Функционалността изградена в сайта, осигурява лесно и удобно търсене от страна на Вашите настоящи и бъдещи потребители. Те разполагат с  пълно описание на обекта и предлаганите услуги, снимков материал и местоположение, представено по атрактивен начин.
  •  
Видове рекламни профили
 
С оглед на оптималното Ви представяне на сайта, ние създадохме три вида профили, според Вашите нужди и наличен бюджет.
 
 
VIP профил
 
Безспорно най-добрия вариант за качествено присъствие в Интернет.
Получавате:  Представяне на фирмата ви чрез рекламно каре в неограничен брой секции на сайта. Рекламното каре включва името на фирмата ви, лого/фирмен знак и кратко описание на дейноста ви. Със закупуване на пакет VIP получавате и модерна подстраница в сайта Свищов Инфо, в която можете да представите подробно фирмата си,  дейноста и предлаганите от Вас продукти или услуги, както и да я обозначите на кратата на Свищов Инфо. Също така имате право на неограничен брой снимки, които да визуализират дейността Ви.
Фирмите, регистирани като VIP, се класират преди тези, които са със Стандартен, или Базов профил, което ги прави по-лесни за откриване на всички страници от сайта като "Препоръчани фирми" -  гарантиран начин да привлечете вниманиe върху дейността си.
Получавате безплатно:
• БЕЗПЛАТНО професионално заснемане на обекта ви (в рамките на Свищов и региона)  
• БЕЗПЛАТЕН рекламен банер на началната страница на Свищов Инфо в сектор "Препоръчваме ви" за един месец, което гарнтира, че няма да останете незабелязани! 
• БЕЗПЛАТНА изработка / дизайн / на рекламния банер, представящ фирмата Ви

Стандартен профил
 
Получавате:
Представяне на фирмата ви чрез рекламно каре в секция на Бизнес Указателя в сайта.
Рекламното каре включва името на фирмата ви, лого/фирмен знак, кратко описание/.
Със закупуване на Стандартен профил  получавате и подстраница в сайта Свищов Инфо,  в която можете да представите подробно фирмата си, дейноста и, предлагани продукти/услуги. Може да добавите и снимков материал, който е свързан с дейността Ви.
Фирмите регистирани като Стандартен профил  се класират преди тези , които са Базови профили . Това ги прави  по-лесни за откриване.
• БЕЗПЛАТНА изработка / дизайн / на рекламното каре, представящо фирмата Ви.
 
Базов профил 
 
Получавате:
Базовият профил представя фирмата Ви с рекламно каре в една от секциите на Бизнес Указателя на Свищов Инфо.  Рекламното каре включва името на фирмата, лого/фирмен знак, кратко описание и информация за контакти. / без допълнителен снимков марериал/
Подходящо за фирми със ограничен рекламен бюджет желаещи да рекламират в интернет.
 
 
Банерна реклама в  svishtov-info.net
 
 
Какво е банер?
Уеб-банерите (Интернет-банери или само банери) са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата — анимирано или графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата.
За какво служи?
Банера има за цел да увеличи посетителите на Вашият сайт като прехвърля трафик от сайта, на който е поставен, или да води към подробния профил в нашия сайт.
Защо да рекламирате с банер в нашия сайт ?
Банерната реклама в сайта svishtov-info.net е подходяща за всички фирми от и извън Свищов, които искат да рекламират дейноста си ефективно пред голяма, таргетирана аудитория, на цени в пъти по-ниска от тази в стандартните медии като радио, преса и телевизия. Ежедневно стотици свищовлии посещават сайта ни,  за да четат новините, за да се забавляват или да разглеждат и публикуват обяви. Също така, тъй като Свищов е студентски град, много потенциални гости на града търсят информация за хотели, квартири, заведения и забележителности тук, което прави нашия сайт уникален, изключително удобен и полезен, както за нашите клиенти и ракламодатели, така и за крайните потребители.